ساعت خیریه به مناسبت روز احسان و نیکوکاری

انجمن علمی بخش آموزش کودکان استثنایی ، به مناسبت روز احسان و نیکوکاری و هفته درختکاری ، اقدام به برگزاری برنامه ای با عنوان « ساعت خیریه » نمود. در این برنامه که 17 اسفندماه با حضور استاد مشاور این انجمن علمی، خانم دکتر شجاعی؛ ریاست دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی جناب آقای دکتر شمشمیری، اعضاء انجمن علمی بخش اموزش کودکان استثنایی و سایر دانشجویان در محل ورودی پردیس ارم و روبروی بازارچه دانشگاه برگزار شد، دانشجویان ضمن فروش غذای محلی ، نسبت به کاشت نهال زیتون به عنوان نماد صلح و دوستی و نماد بخش آموزش کودکان استثنایی در فضای سبز مقابل بازارچه اقدام نمودند.

در این برنامه که مورد استقبال بی نظیر دانشجویان قرار گرفت ، دانشچویان با کاشت این نهال و نصب یک پلاکارد ویزه کنار آن و با حضور اساتید و دانشجویان علاقمند، عشق و علاقه خود را به طبیعت و صلح و آرامش در معرض دید سایر دانشگاهیان قرار دادند.