به مناسبت آغاز سال1397 و در جهت خوش آمدگویی و تبریک سال نو، جلسه دیدار نوروزی هیات رئیسه، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی در روز دوشنبه 20/1/97 در سالن رضویه دانشکده برگزار گردید.

در این دیدار که در فضایی دوستانه و صمیمانه برگزار گردید آقای دکتر شمشیری، ریاست دانشکده، ضمن خوش آمدگویی به حاضران و تبریک سال نو، یادی از همکار از دست رفته، استاد ارجمند سرکار خانم دکتر پسند نموده و به ذکر فضایل اخلاقی و خاطراتی از ایشان پرداختند.

ایشان همچنین به موفقیت های سال گذشته دانشکده در عرصه های مختلف اشاره نموده و از تمامی اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده که در جهت رسیدن به این موفقیت ها تلاش نمودند سپاسگذاری به عمل آورد.

14:15 -یکشنبه ۱۳۹7/01/26